Karacaören İlkokulu
Şuhut, Karacaören Köyü Yolu, Karacaören, Türkiye

VİZYON

Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, çevresine model olan bir eğitim kurumu olarak çağdaş ve yenilikçi bir anlayışla hareket eden bir eğitim merkezi olmak.

MİSYON

Bütün öğrencilerimizin toplumda en iyi yerlere gelebilmelerini sağlamak, onlara sosyal hayatta en iyi davranışları kazandırmak, onların millî, manevî ve insanî değerlerimizi benimsemelerini sağlamak; karakterli, hoşgörülü, paylaşımcı insanlar yetiştirmek ve bunun doğrultusunda başta ilçemiz olmak üzere, ilimiz ve ülkemizde gözde bir ilkokul olmak.

Öğretim Şekli :Normal Tam gün

Normal Tam gün